Fotvård

Gehwol Fusskraft Blå, för torra fötter, 75 ml, 125 ml bluegehwol

Är en naturlig fräsch fuktgivande fotkräm. Naturliga och hudvänliga fetter, som t.ex lanolin i kombination med den fuktighetsgivande Aloe Vera och karbamid ger den torra, spröda huden på fötterna den nödvändiga vården och gör dem åter elastiska, smidiga och mjuka.

Kan även användas av diabetiker.


[separator height=”20″]

Gehwol Fusskraft Röd, för kalla fötter,  75 ml, 125 mlfusskraft rod

För torr, spröd hud är en värmande, vårdande balsam för den torra foten. Upplivande kamfer, paprikaextrakt och ingefära och även eteriska oljor såsom rosmarin och bergstall främjar blodcirkulationen och sörjer för en skön värmekänsla.  Gehwol Fusskraft Röd är dermatologiskt testad. Produkten är parabenfri.
Ett tips! Ni kan förhöja värmeverkan om ni först låter fötterna få ett Gehwol wärmebad.


[separator height=”20″]

Nagelcreme Specialnagelcreme

Bättre Fötter rekommenderar!
Nagel Creme Special är en fuktbevarande creme som innehåller bl a ekologiska oljor, Aloe Vera, eteriska oljor ex Eucalyptus, Bergamott, Timjan och Menthol. Krämen innehåller även Manukahonung från Nya Zeeland med antibakteriella egenskaper. Den speciella sammansättningen penetrerar djupt i nagel. Balanserar ph- värde och fukt/fettbalans och främjar en sund nageltillväxt och mikromiljö. Den mintdoftande cremen är lätt kylande.

Dosering och användning
Tryck ut en liten klick kräm och massera in på torra rena naglar. Masseras in på hela nageln ner till nagelroten. Appliceras två gånger per dag i 3-6 månader tills förbättring syns. Rådgör gärna med medicinsk fotterapeut när det gäller hur lång behandling just du behöver. Fortsätt därefter behandlingen med Nagelolja Special för starka, sunda och fina naglar.


[separator height=”20″]

Nagelolja Special

nagelolja
Nagel Olja Special är en fettbevarande olja som innehåller ekologiska och eteriska oljor, bl a Myrra, Citron Myrten och Timjan. Den speciella sammansättningen penetrerar djupt i nagel och balanserar ph- värde och fettbalans. Oljan är utvecklad för starka, sunda och fina tå- och fingernaglar. Nagelolja Special är ljuvligt citrusdoftande och verkar uppfriskande.

Dosering och användning
Pensla naglarna 2 ggr per dag tills önskat resultat uppnås, minska frekvensen om missfärgning uppstår till varannan dag. Underhållsbehandla därefter med pensling cirka varannan dag. Rådgör gärna med medicinsk fotterapeut.

Tips! ta gärna bilder på dina naglar med jämna mellanrum för att kunna följa processen. Använd inte nagellack under behandlingen. Oljan kan också med fördel användas på fingernaglar.


[separator height=”20″]

BioCool Footcarebiocool

Behandlar och förebygger nagelsvamp, fotsvamp och fotvårtor. Mjukar upp förhårdnader. Ökar cirkulationen i dina fötter och ger dig torra svala fötter redan efter första fotbadet.

Vid fotsvamp och fotvårtor
Första veckan rekommenderas att fotbada 20 min två gånger per dag. Därefter ett par gånger per vecka.

Vid svår nagelsvamp
En till tre månader rek att fotbada 20 min två gånger per dag. Därefter ett par gånger per vecka.

Obs! Häll i pulvret när ni sitter i fotbadet. Det syrerika fotbadet verkar då mest effektivt.


[separator height=”20″]

Alla produkter finns att köpa i salongen. Om du är intresserad av att få dem hemskickade till dig är du välkommen att kontakta mig här!