ETT INNERLIGT OCH HJÄRTLIGT TACK TILL ALLA SOM HJÄLPT OSS PÅ DEN HÄR RESAN.

Nu helt plötsligt blev det väldigt klart att detta verkligen är sant, vi har en lokal! Vi hade bestämt oss för att all ombyggnad, målning, tapetsering m.m. måste vara klart till mitten på september för vi skulle behöva de sista två veckorna i september för all ”piffing”. För den 1 oktober skulle vi öppna.

Det var otroligt mycket att göra, skulle vi hinna med allt i tid, skulle vi kunna få någon snickare som skulle ha tid att göra allt detta (väggar skulle rivas, nya väggar skulle upp, tak skulle byggas, rör skulle byggas in m.m.).

Detta bildspel kräver JavaScript.

<div id=”gallery-1116-1-slideshow” class=”slideshow-window jetpack-slideshow slideshow-black” data-trans=”fade” data-autostart=”1″ data-gallery=”[{”src”:”http:\/\/battrefotterbattrehy.se\/wp-content\/uploads\/2016\/10\/BILD-1-Fo\u0308re.jpg”,”id”:”947″,”title”:”Renovering”,”alt”:””,”caption”:””,”itemprop”:”image”},{”src”:”http:\/\/battrefotterbattrehy.se\/wp-content\/uploads\/2016\/10\/BILD-2-.jpg”,”id”:”948″,”title”:”bild-2″,”alt”:””,”caption”:””,”itemprop”:”image”},{”src”:”http:\/\/battrefotterbattrehy.se\/wp-content\/uploads\/2016\/10\/Bild-3-FO\u0308RE.jpg”,”id”:”949″,”title”:”bild-3-fo%cc%88re”,”alt”:””,”caption”:””,”itemprop”:”image”},{”src”:”http:\/\/battrefotterbattrehy.se\/wp-content\/uploads\/2016\/10\/Bild-4-FO\u0308RE.jpg”,”id”:”950″,”title”:”bild-4-fo%cc%88re”,”alt”:””,”caption”:””,”itemprop”:”image”},{”src”:”http:\/\/battrefotterbattrehy.se\/wp-content\/uploads\/2016\/10\/Bild-5-FO\u0308re.jpg”,”id”:”951″,”title”:”bild-5-fo%cc%88re”,”alt”:””,”caption”:””,”itemprop”:”image”},{”src”:”http:\/\/battrefotterbattrehy.se\/wp-content\/uploads\/2016\/10\/Bild-6-FO\u0308RE.jpg”,”id”:”952″,”title”:”bild-6-fo%cc%88re”,”alt”:””,”caption”:””,”itemprop”:”image”},{”src”:”http:\/\/battrefotterbattrehy.se\/wp-content\/uploads\/2016\/10\/Bild-7-FO\u0308RE.jpg”,”id”:”953″,”title”:”bild-7-fo%cc%88re”,”alt”:””,”caption”:””,”itemprop”:”image”},{”src”:”http:\/\/battrefotterbattrehy.se\/wp-content\/uploads\/2016\/10\/Bild-9-EFTER.jpg”,”id”:”954″,”title”:”bild-9-efter”,”alt”:””,”caption”:””,”itemprop”:”image”},{”src”:”http:\/\/battrefotterbattrehy.se\/wp-content\/uploads\/2016\/10\/Bild-10-EFTER.jpg”,”id”:”955″,”title”:”bild-10-efter”,”alt”:””,”caption”:””,”itemprop”:”image”},{”src”:”http:\/\/battrefotterbattrehy.se\/wp-content\/uploads\/2016\/10\/Bild-11-EFTER.jpg”,”id”:”956″,”title”:”bild-11-efter”,”alt”:””,”caption”:””,”itemprop”:”image”},{”src”:”http:\/\/battrefotterbattrehy.se\/wp-content\/uploads\/2016\/10\/Bild-12-EFTER-e1478206175680.jpg”,”id”:”957″,”title”:”bild-12-efter”,”alt”:””,”caption”:””,”itemprop”:”image”},{”src”:”http:\/\/battrefotterbattrehy.se\/wp-content\/uploads\/2016\/10\/Bild-13-EFTER.jpg”,”id”:”958″,”title”:”bild-13-efter”,”alt”:””,”caption”:””,”itemprop”:”image”},{”src”:”http:\/\/battrefotterbattrehy additional reading.se\/wp-content\/uploads\/2016\/10\/Bild-14-EFTER.jpg”,”id”:”959″,”title”:”bild-14-efter”,”alt”:””,”caption”:””,”itemprop”:”image”},{”src”:”http:\/\/battrefotterbattrehy.se\/wp-content\/uploads\/2016\/10\/Bild-15-EFTER.jpg”,”id”:”960″,”title”:”bild-15-efter”,”alt”:””,”caption”:””,”itemprop”:”image”},{”src”:”http:\/\/battrefotterbattrehy.se\/wp-content\/uploads\/2016\/10\/Bild-16-EFTER.jpg”,”id”:”961″,”title”:”bild-16-efter”,”alt”:””,”caption”:””,”itemprop”:”image”}]” itemscope itemtype=”http://schema.org/ImageGallery”>

Som tur var hade jag en otroligt duktig och noggrann snickare som hjälpte mig på Söder så valet blev självklart att ta kontakt med Lars Billingskog på Billingskog Bygg och produktion. Och till vår lycka så hade han tid att hjälpa oss med ombyggnaden. Lars Billingskog har haft det totala ansvaret för hela ombyggnaden och har utfört ett otroligt proffsigt, noggrant och snyggt arbete. Inte nog med att han har gjort alla stora arbeten han har även tagit sig tid med att hjälpa till med fönsterbrädor, hyllor, ljus, satt upp väggskåp, hjälpt till med att lägga klinkers m.m. (har man duktiga hantverkare så vill man gärna få så mycket hjälp som möjligt ☺ ). Han har även hjälpt till med spackling och målning när han har sett att jag bara inte orkade göra mer ☺.
Ett innerligt tack till dig Lars Billingskog utan dig hade detta aldrig blivit möjligt, uppskattar allt som du har hjälp till med och alla goda råd och förslag som du har kommit med, du är en ängel utan vingar ;).

Utan min lillebror Johan Olsson skulle vi aldrig kunnat öppna den 15 oktober. Du har varit med mig ända från början, ställt upp i alla lägen, hängt med på alla möjliga och omöjliga uppdrag utan att ifrågasätta någonting, varit mitt bollplank i stort som i smått, hållit god min och kommit med glada tillrop när jag känt mig stressad och orken inte alltid funnits där. Varannan dag efter ditt jobb och varje helg har du kommit över till Spånga för att hjälpa mig, den hjälpen har varit ovärderlig för mig. Har kanske inte allt utryckt detta till dig men jag hoppas att du förstår hur mycket detta har betytt för mig. Älskar dig av hela mitt hjärta lillbrorsan ☺.
Det första du hjälpte till med var muren och trappan ner till lokalen medans jag målade staketen. Sedan satte vi igång med att spackla, sätta recover, målade väggarna i receptionen, förrådet, väggarna i Jeanettes och mitt rum. Tror det är svårt att förstå hur lång tid allting tar, vi var i lokalen flera dagar i veckan och varje helg och arbetade med allting från tidig morgon till sena kvällar.
De två sista helgerna i oktober kom även min lillasyster, Lena Olsson och hennes dotter Lina, till undsättning. Då tapetserades det, städades undan allt som inte skulle vara kvar byggstädade lokalen in i minsta vrå, monterade möbler och ”piffade” och ställde iordning allt. Tack snälla Lena och Lina för all hjälp, älskar er.

Ibland har man bara en otrolig tur och får kontakt med rätt människa vid rätt tillfälle. Det var precis vad som hände när jag fick kontakt med Göran Billingskog. Ja, ni har listat ut det rätt Göran är bror till Lars Billingskog, det var Lars som tipsade mig om Göran när vi pratade om att det hade gått troll i företagets webbsida. Göran Billingskog har arbetat under många år som webbdesigner i bl. a. U.S.A. Så hans kunskap, råd och förslag har varit ovärderlig, detta är alltså tredje gången gillt när det gäller vår webbsida ☺.

Så nu när ni sitter och läser detta och tittar runt på Bättre Fötters – Bättre Hys webbsida så är det enbart Göran Billingskogs förtjänst att vi för det första verkligen har en färdig webbsida och att han dessutom har förstått hur vi vill att vårt företag skall presenteras.
Webbsidan kommer att utvecklas mer med Görans hjälp, hoppas att du vill fortsätta att hjälpa oss? ☺. Tack snälla Göran Billingskog för all hjälp med vår webbsida, hade jag inte kommit i kontakt med dig så skulle vi fortfarande sitta här med en ofullständig webbsida och vara otroligt frustrerade 😉
Göran har även hjälpt oss att få till Bättre Fötters logga så att den även inkluderar Bättre Hy.

Vill även tacka Fredrik Wik på Färgtryckarn som har hjälpt oss med våra trycksaker såsom: visitkort, beachflagga, broschyrer, skylt med öppettider och vår fina skylt med vår logga på. Fredrik har även ordnat frostningen på våra glasväggar i salongen med företagsloggan.

Så på detta sätt vill vi tacka er alla från djupet av våra hjärtan.
1000-tack för allt
Barbro och Jeanette