Bättre Hy

Exuviance-logo-sloganExcuviance hudvårdssystem har skapats speciellt för att tillgodose behoven hos dig som inte behöver söka vård hos en hudläkare, men som ändå vill utnyttja fördelarna med medicinsk utvecklad hudvård.
Inom Excuviance talar man om medicinsk utvecklad hudvård för att möjliggöra att Excuviance är en verksamhet med medicinsk grund.

Med medicinsk hudvård avser i regel hudvårdsprodukter som innehåller vetenskapligt dokumenterade, effektiva ingredienser som AHA-syror, retinol, vitaminer och antioxidanter.

Excuviance grundades 1988 av Dr. Eugene Van Scott, dermatolog och Dr. Ruey Yu, farmakolog med dermatologi som specialitet. Dr. Eugene Von Scott och Dr. Ruey Yu är uppfinnarna bakom AHA-teknologin. Excuviance ligger i Princeton, New Jersey och har en ledande position inom forskning och utveckling av olika sammansättningar som innehåller AHA (alpha hydroxy acids , ”frukysyror”) och de senaste innovationerna PHA (poly hydroxy acids, ”fuktgivande”), laktobionisk syra (utvunnen från mjölksocker, återställer fuktbalansen) och NeoGlukosamin (byggsten till hyaluronsyra, volymgivande, minimerar rynkor och linjer).

Excuviance behandlingar och produkter passar alla hudtyper, åldrar och även den mest känsliga huden.
Vi gör en noggrann hudanalys och anpassar behandlingen till dig och din hud. Behandlingarna tillsammans med daglig användning av hudvårdsprodukter förbättrar oregelbundenheter i huden, ojämn pigmentering och torrhet samt minskar uppkomsten av acne. Men även hud som är problemfri har gott av att få regelbundna behandlingar för att hålla huden fin och motverka uppkomsten av ålderstecken och torrhet.